• 27
  • 33
  • 35
  • 55
  • 73
  • 78
  • 101
  • 103
  • 107
  • 115
270 331 352 553 734 785 1016 1037 1078 1159
Sponsors
Volgende evenement15-06-16 |
2017 Voorjaarsweekend

Voorjaarskampeerweekend van 18-21 mei 2017, Het Lierderholt, Beekbergen.

Zoals van elk weekend ook van dit weekend een verslag door één van de deelnemers. Deze keer valt de beurt aan Cor en Inge.

Deze keer ging het ZC voorjaarsweekend al op donderdag van start met vier kampeerwagens, nl. twee Zambezi’s, één Combicamp en een Adria Altea. In de tussentijd werd de partytent door de staf van Het Lierderholt nog even snel en vakkundig opgezet zodat we ’s avonds in de tent konden genieten van de heerlijk warme kachel, de diverse wijnen, de heerlijke Schavuit en de gehaalde snacks.

Op vrijdag kwamen nog eens drie Zambezi’s binnen rollen waarvan één onaangekondigd maar daarom juist des te leuker. Het weer was een beetje halen en brengen. Helaas konden we ’s avonds niet in het restaurant eten omdat een zeer grote groep campers van de KCN daar al had gereserveerd en dus zochten we ’s avonds weer ‘onze’ partytent met kachel op! Deze keer had een aantal deelnemers gekookt en de rest genoot van een heerlijke Chinese afhaalmaaltijd. De tap met Schavuit wilde echter deze keer niet echt meewerken, de hoeveelheid schuim was dus danig dat het tappen van een biertje eigenlijk niet mogelijk was: 2 vingers bier i.p.v. 2 vingers schuim als je al geluk had. Ook het Horeca team van Het Lierderholt stond voor een raadsel. Dus dan maar aan de flesjes Schavuit (ook lekker)!

 

 

Op de zaterdagochtend kwam ook de laatste deelnemer uit het hoge noorden aan en werd in de middag eerst de jaarvergadering gehouden. Er werden nieuwe bestuursleden aangesteld en ook werd er uitvoerig gediscussieerd over de toekomst van de Zambeziclub. Daarna kwam het BBQ team van Het Lierderholt en konden we beginnen met de BBQ. Ook deze avond wilde de tap niet meewerken en waren we op de flesjes aangewezen. In de loop van de super gezellige avond/nacht vertrokken de deelnemers weer één voor één naar hun eigen (kampeer)mandje.

 

 

Traditiegetrouw werd weer op zondagochtend het kliekjesontbijt in de volle ochtendzon genuttigd. Het zou een stralende dag worden en met pijn in het hart vertrokken in de loop van de middag/avond 4 van de 8 deelnemers weer langzaam richting huis. Vier kampeerwagens bleven echter nog een nachtje langer en nu konden we gelukkig wel dineren in het restaurant. Voor het afzakkertje konden we ook nog steeds terecht in onze partytent (met kachel!) die deze avond/nacht wel heel erg in trek was daar ook een aantal “solo’s” van de camperclub wat later op de avond bij ons de warmte kwamen opzoeken! Het was zeer gezellig en wellicht zijn sommige solo’s wel inmiddels “solexen” geworden ;)

Al met al weer een super gezellig en leuk weekend waarbij het weer redelijk meewerkte.

Hartelijke groet, Cor en Inge van de Wetering

Klik hier voor meer foto's

terug naar vorige scherm

Back to Top

Niets van deze website mag worden gekopieerd en of anderszins openbaar gemaakt, zonder schriftelijke toestemming van de auteur en/of het bestuur van de Zambeziclub.

Powered by CWare